speel-o-theek ' living in Joy'


Soms voel ik me net een speel-o-theek voor 'de ontwikkelspirits van levende mensen en systemen'.

Energieën komen 'bij me langs' om op ideeën te komen hoe ze speels hun eigen energetische ontwikkeling kunnen ondersteunen om de persoonlijke en sociale ontwikkeluitdagingen van het moment op een prettige manier het hoofd-hart-en handen mee te kunnen bieden.

Wat zit er in mijn speel-o-theek?

Veilig speelgoed, simpel, maar bovenal natuurlijk speelgoed met een hoog ' selluf doen' gehalte: allemaal bevorderend voor
  • vrijheidsbeleving, 
  • zelfbewustzijn en zelfvertrouwen, 
  • creatieve vindingrijkheid 
  • uitbreiden van het palet aan actieve expressiemogelijkheden 
  • in-je-kracht staan (persoonlijk talenten verkennen en uitbouwen)
  • harmonisch samenspel 
  • het actief gebruik van de zes zintuigen 
Ja.. de collectie bevat best wel wat zweef-modellen, maar ook heel wat lekker-diep-met-je-voeten-in-de-klei-modellen.

In de afgelopen dagen waren twee spirits kennelijk nogal diepgaand in de speel-o-theek collectie aan het grasduinen.
Daarbij zijn heel wat modelletjes bekeken,  'getest' en al spelend flink binnenstebuiten gekeerd,

De uiteindelijke  'keuze', de spelvorm die de wijsheid van deze ontwikkelspirits aangaven 'zeer geschikt'  te zijn voor het beoogde doel, viel uiteindelijk op een speciaal hiervoor op maat gemaakte spelvariant van 'intentional vibrational essences'.

Ik schreef aan de aardse 'voogden/verzorgers' van deze spirits, als bijlage bij de bouwtekening waarmee ze zelf aan de slag kunnen, att ik het ontwerp zelf erg mooi vind.
Heel basic, echt heel simpel en toch effectief ( want ik zie met een kennersoog hoe energetisch technisch zeer vernuftig en Universeel inzetbaar dit in elkaar zit) .... 
En ook:
"Dus kon hij nog wel eens op de schappen van mijn Speel-O-theek in het standaard-assortiment worden opgenomen!"

Bij deze dus, de 'bouwtekening'.

------

Simpele, maar fundamentele  energetische (zelf-) zorg procesondersteuning.
Het zelf maken en structureel toepassen van een R.I.P. (Richesse Information Purification) vibrational essence

Waar is een R.I.P essence voor?
Het brengt  de HW-waarde van je oplossingsvermogen (omhoog), binnen de veilige marges voor gezond (samen-)leven.

Tja.. dat zegt je nog niet zoveel, neem ik aan.
Dus, volgt hier een ultrakorte, iets uitgebreidere toelichting.
(Maar uiteraard, wil ik, desgevraagd, best nog verder uitleggen wat het is en waarom het naar voren komt als relevant en zinvol, in jullie situatie)

Wat helder en zuiver water is en doet voor je fysieke welzijn, doet  helder (zuiver) weten voor je welbevinden.
In een zin…. de essence ondersteunt het proces om met voldoende Helder Weten goed te kunnen functioneren.
Daar slaat de HW-waarde dus op.

Met  onvoldoende zuiver water, is bekend, belast je je lichaamsprocessen.
De opbouw van zware metalen in je lijf, brengt in je cellen allerlei procesverstoringen  teweeg op de langere termijn. Maar je kun ook (acuut)  flink ziek worden van virussen en bacteriën die erin zitten.

Minder bekend is dat als je onvoldoende zuiver helder weten actief laat circuleren door je energiesystemen, je ook je gezondheids-en welzijnssystemen belast, met vervelende fysieke en non-fysieke gevolgen.
Dan ga je ‘zware emoties’ ( emotionele pijn) opslaan in jezelf, wat allerlei ontregelingen teweeg brengt, je sociaal-emotionele immuunsysteem  verzwakt.
Kleine schadelijke l(eenvoudig op elkaar overdraagbare) levende gedachtenkronkels en mechanismen kunnen zomaar toeslaan en je je ineens echt flink beroerd kunnen doen voelen waarbij je een aanval van plotselinge oververhitting kunt ervaren, waarin je helemaal niet meer helder bent..

De chemische zuiverheid van water kun je vaak helemaal niet aan de buitenkant met het blote oog zien.
Net zomin als de chemische zuiverheid  van weten in een oogopslag, zonder verdere analyse duidelijk is of het qua resonantiesamenstelling binnen de veilige marges van gezond, valt.

(En ja… zowel bij water als bij weten, valt er over ‘wat die  veilige marges zijn’ goed te twisten….
Maar, dat gaat meestal over de vraag hoeveel ‘ rommel’ er nog als toelaatbaar wordt gezien of hoe ‘nodig’ je immuunsysteem het ook heeft om regelmatig geplaagd en (flink) uitgedaagd te moeten worden…enfin)

Reizigers wordt vaak aangeraden om extra aandacht te besteden aan de zuiverheid van het water wat ze gebruiken en daar is het fenomeen waterzuiveringdruppels wel bekend.
Daarmee schakel je de grootste boosdoeners uit.
Maar ook heel wat mensen thuis besteden extra aandacht aan de  kwaliteit van hun drinkwater, soms alleen om de smaak te verbeteren, maar ook vaak de samenstelling veilige, rijker, gezonder te maken.
De Richesse Information Purification-essence, kun je zien als (wel volstrekt) veilige, natuurlijke wetenzuiveringsdruppels.

En ja….. de meer bekende variant van R.I.P. (Rest In Peace) dekt ook de lading!
Dat betekent letterlijk ‘Ontspan in Vrede’.
Alleen is de associatie die de meeste mensen ermee hebben  ‘donker’….gerelateerd aan de levensfase waarin je ‘ tot de essentie terugkeert… dust to dust, ashes to ashes’.
Maar ‘ ashes’ (as) is pure koolstof en vormt  de basis voor de beste filterings en reinigingsystemen op basis van natuurproducten!
De Brita waterzuiveringsfilter bestaan uit actieve koolstof, Norit bindt  ‘rottigheid’ uit je lichaam aan zich en helpt het snel en veilig afvoeren en as werd door oude stammen als (tanden-)reiniger  gebruikt en door tuinders als grondverbeteringsmiddel.

De essence zelf maken
De R.I.P. essence is niet te koop, zelf maken, ‘selluf doen’, maakt een onlosmakelijk, belangrijk deel uit om het weten-zuiveringsproces te activeren
Het basisingrediënt is namelijk je eigen beslissing (diepgevoelde, als ‘waar’ beleefde gedachte) om zelf actief te willen ontspannen in vrede. Om Vrede met jezelf te sluiten. Om jezelf als de belichaming van Vrede te willen kennen en manifesteren.

Dat klinkt wel heel zweverig. Toch is het van fundamenteel belang.
 ‘Kies’ je dit niet ( zeer bewust en actief) dan instrueer je je energetische immuunsysteem om je (Eigen) Vredige Zuivere Weten  als een energie-lichaamsvreemde entiteit te beschouwen!
En wat doen immuunsystemen met lichaamsvreemde entiteiten?
Precies! Die worden (soms vriendelijk, maar zeker) beslist naar de uitgang geëscorteerd. Ga niet langs start.. u ontvang geen……
Hoeveel ‘ baat’ ga je dan bij ‘dit middel’ hebben?
Hoeveel ontspanning en vrede gaat dat opleveren?
Hoeveel (veilig gefilterd) helderder weten?
Precies.

Hoe maak je de R.I.P essence dan zelf?
Dat is simpel.

Je trekt je even terug van ‘alles en iedereen’.
(Ideaal gezien buiten, zonder  elektronica in de buurt,  maar als dat niet haalbaar is, dan in ieder geval ongestoord/onafgeleid zonder je gsm in de buurt van je lijf)
Je neemt wat wit papier en wat teken –en of knutselmaterialen.
Dan ga je een in jouw ogen mooie/kloppende/passende ‘verbeelding’ maken van Vredig Ontspannen Helder Weten.
Maak gerust meerdere versies en kies die versie uit waar je zelf blij mee bent.
Die versie leg je, ergens op een schone plek, plat neer, met daarop een schoon doorzichtig glas, met daarin water waarvan jij weet dat het zeer zuiver en helder is ( bronwater uit een verse fles bijvoorbeeld).
Dat laat je een tijdje zo staan, tot het moment dat jij aanvoelt dat het klaar is.
Dat water giet je over in een schoon flesje en je doet er ongeveer ¼ van die hoeveelheid wodka bij, zodat de mix ongeveer 20% alcohol bevat.
Label het flesje. Het is nu klaar voor gebruik.

Hoe gebruik je het dan vervolgens?
Ook dat is simpel, met de wereldreizigers in gedachten.

Draag het altijd bij je.
En doe in ieder drankje wat je gedurende de dag tot je neemt een druppel.
(Of., als je dat vies vind smaken…. neem eerst een druppel op je tong van de essence… wacht to de smaak weg is en drink dan je consumptie.)
Houd eventueel het resiverslag van een Engelsman naar Nepal in gedachten waarbij hij ‘ religiously ’ al het water onderweg zuiverde en in goede gezondheid kon genieten van zijn reis. Tot de laatste dag.
In een sjiek westers ogend hotel dacht hij dat het niet hoefde en prompt…

Weet ook hoe het energetisch, onder de mentale motorkap werkt.
Het doet namelijk hoegenaamd niets met de samenstelling van het drankje!
Het doet alles met de energetische basisinstructies waar je (auto-)immuunsysteem en energetische filteringsystemen mee werken.

Iedere keer als jij een drankje drinkt, herinner je jezelf aan de intentie dat jij er (nog altijd) voor kiest om de belichaming te zijn van Ontspannen Vrede en dat je er ( keer op keer op keer) actief voor kiest om dat Heldere Weten  in actieve passende (veilige) acties om te zetten, hoe klein en subtiel en weinig invloedrijk ze ook lijken.

Je laat jezelf zien, dat je actief bereid en zelfs eenvoudig in staat bent om het resultaat van jouw Helder Weten meerdere malen per dag, dagelijks te gebruiken.
Wat je ‘geest’ kiest, laat je circuleren en van (helende) invloed zijn op al je energiesystemen, die zich vredig en veilig (zelf) gaan reinigen met deze self-support.
En als fysieke manifestatie van die keuze, neem je die beslissing, die basisintentie weer actief in je lichaam op.

Ik hoop dat je ziet hoe belangrijk het is om tijdens het maken van je tekening zelf zo vredig en ontspannen mogelijk te zijn.
Want … het is de ‘zijns-echo’ van dat moment, die je keer op keer in je energetische wereld laat weerklinken…
Een momentopname, die je ‘life on air’ in het dagelijks leven, als een ‘sampletje’, als een ‘vertrouwde herkenningsjingle’  van een geliefd radio station er energetisch tussendoor mixt….waardoor je snel genoeg toch weet en laat weten …..(zelfs als de muziek of conversatie even hapert om wat voro een reden dan ook even hapert).. dat je wel op het  vertrouwde zelfde kanaal staat afgestemd.
Zo’n jingle mag dan kort zijn…..en ook niets aan de muziek die gespeeld wordt zelf veranderen….
Hij wordt wel even rustig en met gepaste aandacht bedacht, opgenomen en afgemixt ;-)
En het regelmatig  ‘erin mixen’ bevestigt’ wel je zender-identiteit.
 

Reacties